NL  |  FR  |  EN

Human Touch

StructuurLeiderschapLerenMedewerkersCommunicatieCultuurOver Human Touch

Deelnemers en gebruikers aan het woord

Human Touch in 90 sec from Human Challenge on Vimeo.

 

 

“Ik heb de workshop ervaren als een zeer nuttige adempauze in het alledaagse operationele gebeuren. In een korte tijd zijn we erin geslaagd de nodige diepgang te bereiken. Herkennen van gedragspatronen van medewerkers  is belangrijk, maar ook de manier om hierop in te pikken en ze op de juiste manier te informeren, in te zetten en te coachen. “

P.M., Logistics manager, deelnemer themasessie

 

"In de online toolkit vinden we een schat aan informatie over de menselijke en communicatieve aspecten die met verandering te maken hebben. Er is een hele reeks van instrumenten beschikbaar om mee aan de slag te gaan. Dit alles wordt op een gebruiksvriendelijke manier aangeboden.”

M.K., HR-manager

 

"Ik ben ervan overtuigd dat jullie aanpak en Human Touch als product een kwaliteitsverschil kan maken in ons departement."

L.B., Themabeheerder Kwaliteit & Organisatie, deelnemer intervisie

 

"Het was een zeer aangename ervaring het project Human Touch 2.0 mee tot een goed einde te brengen. De aanpak van Marijke en Caroline kan als uniek worden beschouwd en ook de themasessies zijn ongelofelijk waardevol. Ze leveren prachtig werk en passen steeds de workshops aan het doelpubliek aan, ook dit hebben we aan de lijve kunnen ondervinden. We hebben genoten van deze rijke ervaring en hebben hieruit kunnen leren, niet alleen op niveau van kennisvergaring, maar evenzeer op het niveau van onze persoonlijke en groepsprocessen."

Projectgroep KU Leuven 2012

 

 

Deze klanten gingen u voor